Ban de Mesures extraordinaries per la prevalència de la COVID a l’Alcúdia

Des de Salut Pública ens han comunicat este matí que hi ha 90 casos actius de COVID a l’Alcúdia, amb una incidència de 746/100.000 i les autoritats sanitàries es veuran obligades a imposar-nos mesures dràstiques per evitar el contagi comunitari.

De manera preventiva, com Alcalde de l’Alcúdia vull demanar-vos a tots i a totes un esforç més gran si cap i vos pregue que eviteu completament qualsevol contacte social i restringiu les eixides del vostre domicili al màxim. Només l’actitud col·lectiva dels veïns i lesveïnes pot donar-nos l’oportunitat d’evitar mesures més dràstiques.

L’Ajuntament de l’Alcúdia, mitjançant la Policia Local amb la col·laboració deprotecció Civil, incrementarà els treballs de vigilància en cementeri, terrasses, parcs i espais públics i s’instarà les forces de seguretat per tal que apliquen la normativa de manera exhaustiva.

Recordar que les reunions professionals, socials o privades es celebren amb unaforament màxim de 6 persones, en estances que se puguen ventilar. En general, cal +implementar el teletreball i les reunions online sempre que siga possible.

A més a més, des de demà dia 30 d’octubre, i a l’espera de la publicació al DOGV dees determinacions de les autoritats sanitàries, que podrien ser més restrictives, estaAlcaldia, en ús de les atribucions que li atorga la normativa aplicable,

FAIG SABER:

PRIMER. El tancament de tots els parcs, jardins i zones de jocs infantils o zones esportives urbanes.

SEGON. El tancament del Centre de Dia, el centre de diversitat funcional, la Casa de la Música i el Centre Enric Valor, la piscina coberta.

TERCER. El tancament dels espais culturals: Casa de la Cultura, Hort de Manus, Casa de la Solera, Espai Jove, Àgora Jove, i esportius: camps de futbol i pavellons coberts, -llevat de

competicions federades a porta tancada i sense públic-.

QUART. Restricció de l’aforament del Cementeri municipal de 500 a 300 persones,guardant estrictament totes les normes que ja estaven vigents: presa de temperatura, grups de no més de 3 persones, distància interpersonal i totes les que ja s’han publicitat i estan exposades a la porta del cementeri.

CINQUÉ. Suspensió de tots els actes públics, culturals, festius, esportius o d’oci, així com del mercat ambulant de divendres, i restricció de les reunions d’associacions en les instal·lacions municipals.

Ha arribat l’hora del seny. L’hora en què tots els alcudians i alcudianes hem de demostrarquè sabem com ens hem de comportar.

L’ALCALDE

Andreu Salom Porta

Deixa el teu comentari