La Banda Jove d’Almussafes participa en el 75 aniversari de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat

Un total de 35 músics de la localitat van assistir a la trobada, que es va celebrar en el pavelló de l’Institut d’Educació Secundària Sucro el passat dissabte

En l’acte també van estar presents altres vuit formacions d’aquestes característiques de tota la Ribera Baixa

El passat dissabte 27 d’octubre, trenta-cinc integrants de la banda jove de la Societat Musical Lira Almussafense van participar en un acte musical amb motiu del 75 aniversari de la fundació de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera. Juntament amb altres vuit formacions de la comarca, els almussafenys i almussafenyes van assajar i interpretar diverses obres a les ordres del director Eliseu Dasí Sanchis.

La banda jove de la Societat Musical Lira Almussafense d’Almussafes no va voler perdre’s el passat dissabte 27 d’octubre l’acte amb el qual les formacions d’aquest tipus de la Ribera Baixa van celebrar el 75 aniversari de la creació de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera. Un total de 35 almussafenys es van unir a altres 216 músics d’Albalat, Riola, El Perelló, Sueca, Benicull, Favara, Polinyá i Corbera per a oferir un recital.

A les 9.30 hores va començar la recepció de bandes participants i de 10 a 11 hores es va dur a terme el primer dels assajos programats per al matí. Després de l’esmorzar es va realitzar l’assaig general del repertori a interpretar i malgrat que just abans de començar el concert estava previst una cercavila, les pluges de la jornada van obligar a l’organització a desenvolupar tot el programa en el pavelló cobert de l’Institut d’Educació Secundària Sucro.

En el recital, que va estar dirigit per Eliseu Dasí Sanchis, els músics van interpretar el pasdoble ‘Els poblets’, de Miguel Torrens, i un medley del popular compositor de bandes sonores John Williams. En aquest popurrí, van sonar les obres ‘Wellcome to Jurassic Park’, ‘Schindler’s List’ i ‘Raiders March’.

Entre el públic, a més de familiars i amics, es trobaven el president de l’Ateneu Musical i Cultural d’Albalat, Francisco Jordá, el president comarcal, Guillermo Colecha, i la presidenta de la Societat Musical Lira Almussafense, Sandra Berth.

Deixa el teu comentari