Barrachina: “El Botànic es deixa estafar com un Govern en pràctiques”

El portaveu d’Infraestructures demana explicacions al conseller Espanya sobre la possible estafa denunciada per Ferrocarrils

· “El nyap i l’amiguisme de l’esquerra han envaït l’administració valenciana. No sabem per a què serveixen els controls si sembla que no s’apliquen”

El portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Les Corts, Miguel Barrachina, ha afirmat hui que els Governs del Botànic “es deixen estafar com el que són, Governs en pràctiques”.

Barrachina s’ha pronunciat així sobre la presumpta estafa en Ferrocarrils de la Generalitat, un cas en el qual s’està investigant si han suplantat a un proveïdor per a estafar 7.500 euros.

“L’esquerra mai s’ha distingit per la seua capacitat de gestió, però ara veiem una cosa extraordinària. Ara ens arriba la notícia d’una nova estafa, aquesta vegada en Ferrocarrils de la Generalitat, on no són milions com en l’EMT de València però sí milers d’euros”, ha manifestat.

Barrachina ha assenyalat que el GPP demanarà en Les Corts explicacions “per a saber si que es deixen estafar és ja un hàbit governamental”. “Esperem que el conseller d’Obres Públiques, Arcadi España, comparega com més prompte millor i explique què ha passat en Ferrocarrils”.

Segons el parer del diputat, “la notícia sobre FGV posa una vegada més de manifest que el nyap i l’amiguisme de l’esquerra han envaït l’administració valenciana. No sabem per a què serveixen els controls si sembla que no s’apliquen i són deficients com es comprova setmana després de setmanes. I a més ningú assumeix responsabildiades polítiques”.

“En la gestió del transport hi ha un absolut caos i descontrol, i és igual que s’encarregue el tripartit des de la Generalitat o des de l’Ajuntament de València. Els diners desapareix en estranyes circumstàncies, ningú dóna explicacions i el pitjor és que els forats els continuen pagant els valencians”, ha conclòs.

Deixa el teu comentari