Benetússer aprova la seua nova organització municipal per als pròxims quatre anys

Un regidor amb delegació més, plens mensuals i reducció de les comissions informatives de quatre a tres les principals novetats de la nova organització. 

El ple de l’Ajuntament de Benetússer va aprovar ahir la nova organització municipal per als pròxims quatre anys. Les principals novetats són l’augment a 10 regidors amb delegació per a aquesta legislatura, un més que l’anterior, la celebració de plens ordinaris mensuals, fins ara se celebraven cada dos mesos i la reducció de les comissions informatives de 4 a 3. 

Els deu regidors que formen en aquesta legislatura l’equip de govern municipal van rebre ahir de forma oficial les seues delegacions. Ana Martín Valero manté les responsabilitats d’Educació i Igualtat a les quals afig les de Personal i Biblioteca i serà la primera tinent d’alcalde. Continua al capdavant d’Esports, Comunicació i Informàtica Rafael del Riu Briceño. Dolors Tarín Belda manté les delegacions de Medi Ambient, Cementeri, Policia Local i Protecció Civil a les quals afig la de Participació Ciutadana. També manté la seua regidoria d’Hisenda Remedios Navarro Alapont que, a més, assumeix Patrimoni que es deslliga de Cultura que, juntament amb Promoció del Valencià, estarà a càrrec del que fóra regidor de festes la passada legislatura Juan Alarcón Giner. 

L’equip de govern compta amb quatre cares noves que debuten com a regidors en la corporació municipal. Denis Madrid Giner que es fa càrrec de Joventut i Festes, Aroa Juan Rueda que assumeix la delegació de Majors i Sanitat, Emilio Cano Arteaga tindrà la responsabilitat de Desenvolupament Local, Turisme i Transparència mentre que Carmen Elvira Alborch Giner es fa càrrec de Serveis Socials. Les àrees d’Urbanisme i Serveis Municipals les assumeix directament l’alcaldessa Eva Sanz Portero. 

El ple de l’ajuntament de Benetússer va aprovar també en la seua sessió d’ahir el calendari de celebracions de plens ordinaris que passaran a celebrar-se tots els mesos, concretament els últims dijous de cada mes a les 20h excepte els mesos de juny, agost i desembre per coincidir amb les Festes Majors i vacances d’estiu i nadal. Una altra de les novetats és la concentració de totes les àrees en tres comissions informatives en lloc de les quatre de la passada legislatura. Les noves comissions són les d’Interior, Urbanisme i Desenvolupament Sostenible i finalment la dedicada a les Àrees Socials. 

Deixa el teu comentari