Benetússer comença el desconfinamiento parcial amb civisme i prudència

Les dues primeres jornades de desconfinamiento (parcial) de xiquets han transcorregut amb calma i sense altercats a Benetússer

Per norma les famílies han seguit correctament les indicacions del Ministeri de Sanitat sobre com han de realitzar els passejos amb menors de 14 anys

Benetússer ha començat la fase de desconfinamiento parcial de xiquets en aquesta alerta sanitària amb prudència i “un comportament cívic” segons indica la Policia Local al Consistori.

En previsió a qualsevol eventualitat, la Policia Local va preparar una campanya de seguretat ciutadana i va precintar les zones de joc en els dies previs. També hi ha hagut presència dels agents de policia en les places que solien ser de major afluència informant per megafonia i en persona a les famílies sobre quins són les normes de distanciament social que han de seguir.

Des de la Policia Local volen destacar el civisme que la ciutadania de Benetússer ha mantingut durant aquestes dues primeres jornades i es recorda les conegudes normes de distanciament social per a garantir la seguretat i que el desconfinamiento siga un èxit.

Comenta la notícia