Benifaió acollirà dissabte que ve a més de 100 participants en la seua II Trobada de Bolillos

La Plaça del progrés de Benifaió reunirà dissabte que ve 5 d’octubre a partir de les 10:00h a més d’un centenar de participants en la II Trobada de Bolillos i Multilabores que de nou organitza la Unió Democràtica de Pensionista del municipi juntament amb l’Ajuntament de Benifaió.

Una cita on ja han confirmat l’assistència no solament les més de cent persones sinó a més un gran nombre de comerços relacionats amb el món dels bolillos i que arribaran des de diversos punts de la geografia espanyola.

La cita obrirà la programació cultural que l’Ajuntament de Benifaió ha preparat per a celebrar la festivitat del 9 d’octubre durant nou dies intensos (del 5 al 13 d’octubre).

Concert i Teatre familiar:

El cap de setmana es preveu intens a Benifaió, El dissabte 5, a més de la trobada de Bolillos, els veïns podran gaudir del Concert a càrrec de la banda de la Societat Artística Musical de Benifaió a partir de les 20:30h en la Plaça Major.

El diumenge 6 d’octubre els més xicotets viuran de prop les experiències que la companyia La Banda del Drac oferirà a través del Teatre Familiar “Píxels offline” a les 17:30h en la Plaça Major.

Deixa el teu comentari