Benifaió celebrarà del 18 al 20 de gener la tradicional festa de “Sant Antoni”

Tot està ja preparat a Benifaió per a celebrar una de les seues festes més tradicionals, ‘Sant Antoni’.

Del 18 al 20 de gener els veïns podran participar en la programació organitzada pels festers i festeres de Sant Antoni 2019 en col·laboració amb l’Ajuntament de Benifaió, la Falla La Verge i un gran nombre comerços i empreses locals.

El programa tindrà el seu punt d’eixida en la Plaça Sant Antoni el divendres dia 18 a partir de les 17:00h amb la tradicional “xocolatà” i tallers infantils. A les 19:00h tindrà lloc la “cremà” de la foguera.

El dissabte 19 de gener, des de les 16:00h i fins a les 20:30h, es durà a terme la recepció de pans en el Centre d’Estudis Musicals –CEM- (carrer Adelina Domingo).

El diumenge 20 de gener durant tot el matí la festa en honor a Sant Antoni serà completa. Cap a les 10:30h està prevista la benedicció dels pans i les típiques calderes com a acte previ a la solemne missa en honor del sant a les 11:00h a l’església parroquial. Després de l’acte religiós es donarà inici a la participativa benedicció d’animals en la Plaça de ‘Sant Antoni’ on els veïns podran portar a la seua mascota per a ser beneïda i a continuació la benedicció de la cavalleria en la Plaça de la Immaculada. A les 14:00h una “mascletà” en la Plaça del Progrés posarà el punt i final a la programació. En aquesta jornada festiva en honor al patró dels animals participarà el grup “Benifaió en dansa”.

Deixa el teu comentari