Benifaió gaudirà a partir del 20 de juliol de la “Ruta de la Tapa en Festes” de Benifaió amb votació a través d’una aplicació mòbil

Presentació. I enguany la votació, ateses les normes sanitàries, es durà a terme a través de la següent app “Rutappa” i que estarà activa a partir del 20 de juliol:

S’han establit tres premis en metàl·lic per a les tres millors tapes ateses les votacions en aquesta app. Un primer premi a la millor tapa de 200 euros, un segon de 100 euros i un tercer premi de 50 euros.

A més els clients participants podran aconseguir obsequis de la Unió Gremial.

Des del consistori l’alcaldessa Marta Ortiz ha destacat el suport a aquesta iniciativa “com un impuls al comerç local a través d’una cita gastronòmica de qualitat que és ja un referent per aquestes dates i que després de la seua paralització l’any passat per la pandèmia de nou torna atenint això sí a les normes sanitàries establides”.

L’edil de promoció Econòmica Xavier Martínez ha subratllat que aquest tipus d’accions “no sols promocionen la varietat gastronòmica local sinó també la professional del sector”.

Comenta la notícia