Benifaió inicia les obres de millora d’accessibilitat al pavelló municipal i poliesportiu

 L’Ajuntament de Benifaió ha iniciat les obres d’accessibilitat en la zona d’accés al pavelló municipal i poliesportiu municipal. Unes obres que ronden els 12.000 euros d’execució i que tindran una duració aproximada de dues setmanes. En el projecte es contempla la construcció d’una rampa per a complir amb l’accessibilitat, i la fonamentació de l’espai d’entrada al camp de futbol per a uniformitzar l’accés al recinte poliesportiu.

L’edil d’esports Jesús Rosaleny ha destacat que aquestes obres tenen com a objectiu “dotar d’una accessibilitat adequada a aquest accés de gran afluència d’usuaris, adaptades a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, a més de millorar notòriament l’entrada de les nostres instal·lacions esportives”.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz matisa que aquesta actuació “se suma a altres més actuacions dutes a terme en les instal·lacions esportives oferint, en aquest cas, una accessibilitat adequada i per tant, una millora de les nostres infraestructures esportives, a més, aquesta obra s’emmarca també dins del pla d’inversions de la Diputació de València 2020-2021 que actualment estem executant”.

Comenta la notícia