Benimodo acull la posada en escena del darrer i original treball dels prestigiosos Spanish Brass

La Casa de la Cultura de Benimodo viu un espectacle musical inigualable. Dissabte a partir de les set de la vesprada començarà la posada en escena del darrer treball dels prestigiosos Spanish Brass. L’entrada serà gratuïta fins completar l’aforament, en un esdeveniment organitzat per l’ajuntament.

“Brass Brass Brass” és l’últim espectacle pedagògic i familiar creat Spanish Brass que, després d’un gran treball a tots els nivells, vol ara publicar en un doble suport DVD/CD. Spanish Brass s’endinsa en el seu nou espectacle familiar amb el qual vol donar a conéixer al públic més jove la sonoritat dels metalls.

“Brass Brass Brass” mostra totes les possibilitats d’un quintet de metalls (dues trompetes, trompa, trombó i tuba), realitzant un passeig per tots els estils possibles des del Barroc amb l’autor més universal, Johann Sebastian Bach, passant per la música popular de diferents països com la de Johann Strauss, Emmanuel Chabrier, Nino Rota, Pascual Piqueras, i adaptacions de clàssics, com Boyce, o contemporanis com Igor Stravinsky, arribant al jazz amb compositors com Lee Morgan o Ramon Card.

En definitiva un ventall amb una gran quantitat de colors i estils, que ajudat per unes coreografies molt atractives, ressaltades amb un divertit joc de llums, fan d’aquest un espectacle dinàmic i molt interessant per a tota la família.

Spanish Brass és un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical internacional. Ha participat en els festivals més importants del món, ha tocat en la gala dels premis Príncep d’Astúries i ha gravat la música de l’obra La Fundación de Buero Vallejo i la B.S.O. de la pel·lícula “Descongélate”, de Félix Sabroso. Ha publicat vint treballs discogràfics, entre els quals s’inclouen un DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seues múltiples facetes. Organitza cada any tres festivals de vent-metall: Spanish Brass Alzira-SBALZ, Brassurround i Brass&Wines. Spanish Brass Luur Metalls són professors de Berklee College of Music a València i de la Universitat Europea de Madrid.

Deixa el teu comentari