Benimodo convoca el X Concurs de Piano per a Joves Intèrprets Gabriel Teruel Machí

L’Ajuntament de Benimodo ha convocat la desena edició del Concurs de Piano per a Joves Intèrprets Gabriel Teruel Machí, que se celebrarà del 3 al 5 de maig. Podran participar en el certamen els pianistes espanyols o residents a Espanya que no hagueren superat els vint-i-dos anys el dia 5 de maig de 2019, ni tampoc hagen sigut guardonats amb el primer premi en edicions anteriors del concurs benimodino. El primer dia tindrà lloc un concert i acte d’inauguració, mentre el dissabte i diumenge serà el concurs. Totes les audicions se celebraran a l’Auditori de la Casa de la Cultura. Les inscripcions es poden realitzar fins al 26 d’abril a la casa consistorial de Benimodo i es pagarà 25 euros.

L’organització ha establit diversos premis, adjudicant-se el primer classificat una quantia en metàl·lic de 1.500 euros, amb 750 euros i 300 per al segon i tercer classificat, respectivament. A més, hi haurà un premi a la musicalitat atorgat per l’Escola de Música i Dansa Estudi21, amb l’assistència gratuïta a les seues classes durant el pròxim curs i una bossa de viatge de 80 euros. El guanyador del concurs, a més, oferirà un concert a la Casa de la Cultura de la localitat dins de la programació cultural del 2018-2019.

En les rondes preliminars els concursants hauran d’interpretar una obra de Bach, Scarlatti o Pare Soler i una altra d’Haydn, Mozart o Beethoven, a més d’una tercera de lliure elecció, durant la prova com a màxim vint minuts. Per part seua, en la final interpretaran una o més obres completes d’aproximadament trenta minuts. El programa de totes dues proves haurà d’interpretar-se de memòria.

L’organització ha establit el número de telèfon 961818800 per a ampliar qualsevol tipus d’informació dels interessats.

Deixa el teu comentari