Benimodo repartirà 2.550 euros en el seu novè Concurs de Quintets de Vent-Metall per a Joves Intèrprets

Benimodo, 13 de febrer de 2018.L’Ajuntament de Benimodo segueix apostant per la músic a través de certàmens de joves intèrprets que pretenen oferir-los un espai d’expressió en el qual mostrar els seus dots culturals. El consistori ja ha obert el termini d’inscripció en la que enguany representarà la novena edició del seu Concurs de Quintets de Vent-Metall per a joves intèrprets, denominat “Valeriano Machí Esparza”.

Al certamen, que se celebrarà el 19 de maig en l’Auditori de la Casa de la Cultura de la localitat riberenca, poden inscriure’s els quintets la mitjana d’edat de tots els components no supere els vint-i-cinc anys d’edat, estant prohibida la participació de familiars de la comissió organitzadora. A més, l’organització exigeix que els participants només ho facen en un quintet i que no puguen participar els guanyadors d’anteriors edicions. L’organització ha preparat un concurs perquè concórreguen quintets formats per dues trompetes, una trompa, un trombó i una tuba, mentre que l’obra de lliure elecció no podrà superar els vint minuts de durada tant en la fase selectiva com en la final.

Els premis per als primers classificats seran de 1.500 euros més un diploma, mentre els segons i tercers s’adjudicaran 750 euros i 300 euros més diploma, respectivament. Els guanyadors, a més, interpretaran el concert de tancament en els premis del concurs de maig. El termini màxim per a inscriure’s serà el 4 de maig i les bases es poden consultar en la pàgina web de l’ajuntament. Els quintets hauran de pagar 50 euros, mentre algunes modalitats reben descompte. Hi haurà nombre màxim de grups, per la qual cosa s’admetran per rigorós ordre d’inscripció.

El jurat estarà format per un mínim de tres professionals de prestigi en el món musical i podrà declarar qualsevol premi desert i concedir accèssits, sent les seues decisions inapel·lables.

Deixa el teu comentari