La Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes organitza un taller de rap infantil

La iniciativa es desenvoluparà el pròxim dijous 11 d’octubre als 17 hores i està dirigida a menors d’entre 8 i 12 anys

Les inscripcions per a la sessió, que estarà impartida pel grup ‘Suquet de rap’, es realitzaran a partir del 15 de setembre

El pròxim dijous 11 d’octubre la Biblioteca Pública d’Almussafes acollirà un taller gratuït sobre rap que estarà impartit pels components del grup valencià ‘Suquet de rap”. La iniciativa, dirigida als joves d’entre 8 i 12 anys, pretén mostrar als assistents la manera de treballar dels compositors que es dediquen a crear aquest tipus de música, per la qual cosa durant la sessió es parlarà de la improvisació i d’algunes tècniques per a executar-la amb èxit. Les inscripcions poden realitzar-se en la mateixa biblioteca a partir del pròxim 15 de setembre.

El grup valencià ‘Suquet de rap’ passarà en breu per la Biblioteca Pública d’Almussafes per a impartir un taller de rap gratuït dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys. La iniciativa, pionera en la localitat, busca acostar la cultura d’una manera atractiva per a les noves generacions.

“De res serveix plantejar propostes culturals si no estan en sintonia amb el públic destinatari. Per aquest motiu, de la mateixa forma que estem programant activitats relacionades amb el grafiti, entre altres disciplines, ara apostem per transmetre la passió per la literatura i per l’escriptura a través d’un dels estils musicals més escoltats per la nostra joventut”, destaca la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

El taller s’impartirà el pròxim dijous 11 d’octubre a les 17 hores en la citada infraestructura municipal i en el mateix podran participar fins a un total de 25 persones. Les inscripcions per a confirmar l’assistència es duran a terme en el mateix edifici a partir del dissabte 15 de setembre.

Durant la sessió, la banda dividirà els continguts en dues parts, una primera teòrica i una segona pràctica, en la qual està previst que els i les assistents puguen compondre i interpretar les seues pròpies cançons. D’aquesta forma, els joves descobriran la dificultat de la improvisació i coneixeran de prop algunes de les tècniques per a executar-la correctament.

‘Suquet de rap’ aposta des dels seus inicis per versos que promouen la igualtat i el respecte per la diversitat sexual i de gènere, lluny de l’estereotip tradicional i ho fan combinant el valencià amb el castellà. “Un dels aspectes pels quals destaca aquesta formació és pel seu compromís social, la qual cosa fa que les seues lletres tinguen una profunditat que sens dubte pot inspirar als quals volen iniciar-se en la composició musical dins del gènere del rap”, assenyala Iborra.

Deixa el teu comentari