El BIM d’octubre, amb un monogràfic sobre la gestió de l’aigua, ja està als carrers de Godella

Els 5.500 exemplars del BIM del tercer trimestre ja s’està repartint pels carrers de Godella. En esta ocasió, les pàgines centrals van dedicades a un monogràfic sobre la gestió del servei d’abastiment d’aigua, i cada un dels partits polítics ha disposat d’un espai per expressar si opta per un model de gestió pública o de gestió privada.

A més, es dedica la primera pàgina a parlar de les mocions aprovades als darrers plens, deixant la contraportada exclusivament per a l’agenda. També trobarem totes les fotos de les festes patronals i de la celebració del 9 d’octubre, la programació del mercat de venda directa i del casal jove, i prèvies del 40 aniversari del grup de danses El Poblet, del festival Catacumba, i del mes contra la violència de gènere.

En la secció d’entrevista, coneixerem el projecte de la Fundació NED. També parlarem sobre l’evolució de la hisenda municipal i farem un repàs de com han anat la setmana dels majors, la setmana del comerç local i la gala de l’esport.

Tot això, i molt més, a un Butlletí d’Informació Municipal que, com sempre, pots descarregar de manera gratuïta al web de l’Ajuntament.

Deixa el teu comentari