BIOPARC València celebra un “Halloween” molt animal

Diferents espècies d’animals han gaudit avui d’uns enriquiments ambientals diferents amb motiu d’aquesta celebració.

Tècniques de benestar animal que realitza l’equip tècnic diàriament, adaptades per a aquesta ocasió tan especial.

Hui BIOPARC ha celebrat un “Halloween molt animal”en el qual diferents espècies han trobat sorpreses variades en els seus recintes exteriors: colors, olors i sabors diferents als altres dies.

Els seus cuidadors havien preparat enriquiments ambientals especials amb carabasses farcides de les seues manjares favorits i decoracions tematizadas per al seu entreteniment. Ximpanzés, goril·les, driles i lèmurs tenien carabasses amb ulls plenes de muesli, mel i fruites. Les suricatas, farcides de cucs i carn picada; els lleons, amb diferents carns roges i sang. I els elefants tenien diversos tipus de farratge acompanyant a grans branques i carabasses.Altres animals com els hipopòtams, lleopards, búfalos o potamóqueros també han gaudit de sorpreses en aquest “Halloween salvatge”.

Els nombrosos visitants han pogut observar la variabilitat de reaccions en funció de cada animal i el seu lloc jeràrquic en el grup, la seua edat o de diferències segons el sexe.

Aquestes actividadesse enquadren entre les tècniques de benestar animal que duu a terme l’equip tècnic de BIOPARC de manera quotidiana, però adaptades especialment per a dies assenyalats. Pretenen despertar els instints dels animals  al públic li permet acostar-se de forma lúdica a espècies la supervivència de les quals està amenaçada. Són experiències que els visitants no obliden i que afavoreixen l’objectiu final de conscienciar sobre la necessitat de cuidar i protegir el medi ambient.

Aquests dies festius molts turistes han volgut acostar-se a conèixer el parc valencià que s’ha convertit en centre de referència entre els atractius de la ciutat i visita obligada, especialment, per a les persones interessades en aquesta nova proposta d’oci mediambiental on contemplar alguns dels paisatges més bells i amenaçats d’Àfrica i les diferents espècies que els habiten.

Deixa el teu comentari