BIOPARC València, “oci amb causa” responsable aquest Nadal

El parc valencià manté el seu compromís amb la seguretat i ofereix una experiència de naturalesa a l’aire lliure per a tots els públics amb la implementació de mesures extraordinàries.

Aquests dies que tots veiem a prop les vacances i el temps d’oci en família, escoltem des de tots els àmbits una crida col·lectiva al comportament responsable i a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries pel bé comú.  BIOPARC, una vegada més, vol sumar-se al mateix i ens recorda que ofereix un “oci amb causa” segur i responsable en un dels 10 millors parcs d’animals del món.

El compromís amb la tranquil·litat de la visita és total i per a això s’han implementat una sèrie de mesures extraordinàries. En primer lloc tot el relacionat amb els aforaments, amb un màxim inferior a l’indicat per les autoritats que es controla tecnològicament a cada moment i és visible en les pantalles gegants situades en la zona de taquilles. Per a garantir l’entrada, així com l’accés organitzat i àgil, l’anticipació en l’elecció de dia i tram horari és fonamental. En aquest sentit, es recomana realitzar la compra en línia i, per a les persones que tenen la passada anual B!, és necessari fer una reserva prèvia especial.

La planificació de la visita també es facilita fins i tot abans de l’arribada, ja que tant a través de la web, com en l’entrada i en diversos punts, pot descarregar-se el pla a través d’un codi QR. El mapa mostra indicacions per a la visita i els 5 itineraris de sentit únic senyalitzats al parc, que permeten recórrer amb comoditat tots els hàbitats recreats: Sabana, Madagascar, Selva equatorial, Cova de Kitum i el Llac dels Elefants. A més, aquesta informació es reforça amb senyalística especifica situada en punts estratègics perquè les persones puguen complir fàcilment les normes que garanteixen la seua seguretat i les dels altres. Aquesta senyalització especial “COVID-19” està específicament dissenyada perquè es diferencie de manera senzilla de la general del parc i s’ha integrat en la cuidada decoració de cada hàbitat per a mantindre la bellesa de la naturalesa africana.

Els miradors dels espais més emblemàtics compten amb un aforament específic indicat, entrada i eixida diferenciades i separació entre la zona de pas i els punts de visió, marcats amb originals petjades d’animals. Igualment, en els recintes de Madagascar, l’aviari, el centre interpretatiu de goril·les i el tronc del bosc d’Àfrica equatorial estan implementades aquestes mesures per a prevaldre la seguretat i el distanciament interpersonal. D’altra banda, el personal de BIOPARC està sempre atent per a fer la visita agradable aportant informació, resolent dubtes i donant les indicacions oportunes.

Deixa el teu comentari