Bioparc València rebrà a 900 experts en la Conferència Anual de l’Associació Europea de Zoos

L’acte es celebrarà al Palau de Congressos de València.

Ja està tot preparat en BIOPARC València per a rebre a prop de 900 experts en conservació de la biodiversitat. La Conferència Anual de l’Associació Europea de Zoos i Aquaris tractarà els últims descobriments, aportacions i reptes de futur en l’àmbit de la preservació de la naturalesa a nivell global.

En un planeta connectat en el qual les accions en qualsevol punt tenen repercussió mundial, la conservació, més només pot afrontar-se de manera global. Amb aquesta visió ambiciosa i, alhora, realista, aquesta setmana BIOPARC València és punt de trobada de la comunitat de científics en la Conferència Anual de l’Associació Europea de Zoos i Aquaris, on s’exposaran els últims estudis i avanços sobre conservació de la biodiversitat. Quasi 900 experts de tot el món estan inscrits en aquesta trobada que comptarà tant amb sessions plenàries com amb tallers monotemàtics, ponències i reunions sobre els temes més diversos relacionats amb la cura del medi ambient i les diferents espècies animals.

Aquesta trobada permetrà mostrar a molts forans – més del 80% dels participants són estrangers – una de les ciutats més rellevants en una nova categoria de turisme, el turisme mediambiental. La nostra ciutat compta amb ingredients que la converteixen en una oferta única a Europa: el parc natural de l’Albufera, el jardí del Túria, els arbres monumentals, el Botànic, les platges, l’horta i dos parcs de naturalesa, el Oceanogràfic i BIOPARC, reconeguts entre els millors del món.

Deixa el teu comentari