Bona acollida per a la primera Setmana de la Salut #AlziraSaludable

La V Marató de donació de sang també ha estat un èxit amb la donació de més de 100 persones

La setmana passada es va celebrar a la Casa de la Cultura la primera edició de la Setmana de la Salut #Alzira Saludable organitzada pel Departament de Sanitat, amb la col·laboració de la Universidad Católica de Valencia San Vicente Mártir.

Les diferents xarrades versaren sobre assumptes nutricionals, de psicologia, de valoració personal, de l’ús de les noves tecnologies i de les persones cuidadores i han tingut una bona acollida. Els estudiants d’infermeria de la Universidad Católica de Valencia San Vicente Mártir prengueren la tensió arterial i donaren consells de vida saludable a 71 persones.

A més, dissabte passat va tindre lloc a l’edifici del Círculo Alzireño la V Marató de Donació de Sang organitzat pel Círculo La Gallera Joven amb la col·laboració de l’Ajuntament, la UCV i Edicions Bromera.

La participació també ha sigut molt positiva ja que donaren 111 persones, de les quals nou ho feren per primera vegada. Cal recordar que cada donació suposa poder salvar tres vides.

L’alcalde, Diego Gómez, ha valorat molt l’acollida que han tingut estes jornades que busquen fer arribar a la ciutadania alzirenya aspectes per tal de millorar la qualitat de vida de les persones. “Açò ens referma a continuar treballant pel foment de la salut i la solidaritat a la nostra ciutat”, ha assenyalat Gómez.

Deixa el teu comentari