Bonig anima a treballar per a guanyar les autonòmiques i municipals en 2019 com a trampolí perquè Casat aconseguisca el Govern d’Espanya

“Huí la Comunitat Valenciana manté el projecte d’unitat d’Espanya. Si cau la Comunitat Valenciana davant l’amenaça separatista Espanya tindrà un problema greu”

· “Estem orgullosos del projecte polític que representem, que és el millor sens dubte i el que ha transformat Espanya sempre que hem governat”

“El PP mai dóna una batalla per perduda, les barallem totes. Les batalles que es perden són les que no es donen”

28, juliol 2018. La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, va animar anit als càrrecs i militants del PP a “seguir treballant i defensar a la Comunitat Valenciana per a guanyar en 2019 les autonòmiques i municipals com a trampolí perquè Pablo Casado aconseguisca el Govern d’Espanya”.

Bonig es va pronunciar així anit a Gandia, on va assistir al tradicional sopar d’estiu organitzada pel PP de la localitat. Al sopar van assistir diputats provincials, autonòmics i nacionals i també va intervenir el portaveu del PP de la localitat, Víctor Soler. La presidenta de PPCV va agrair als militants del PPCV “per estar sempre al peu del canó, principalment en els moments difícils”, i va destacar la importància del procés de primàries dut a terme en el Pàg. “Ha posat de manifest que hem sigut i seguim sent un gran partit, i el millor està per arribar. Hem passat moments que no eren fàcils i mai oblidarem que les primàries van eixir i es van defensar a la Comunitat Valenciana i si ho vam fer és perquè els militants ens van donar un mandat clar: que calia obrir el partit a la gent”, va assenyalar.

Per a la presidenta popular, el procés de primàries “era necessari, hem viscut un procés històric per al partit, la gent ha votat lliurement i avui tenim un nou president: Pablo Casado”. Així, *Bonig va assenyalar que el PP “ha barallat i estem orgullosos del projecte polític que representem, que és el millor sens dubte i el que ha transformat Espanya sempre que ha governat”.

“El PP mai dóna una batalla per perduda, les barallem totes. Les batalles que es perden són aquelles que no es donen. Ens ha tocat una etapa difícil però estan els millors, els que fan un pas avant, els que posen la cara, els que li la parteixen una vegada i una altra, i els militants us mereixeu que donem la cara per la gent honrada del PP”, va manifestar.

El PP com a mur de contenció

Per a Bonig, “l’únic objectiu que tenia l’esquerra era tirar al PP de les institucions. Ho van fer a la Comunitat Valenciana encara que el *PPCV va ser el partit més votat i ho han fet a través d’una moció de censura en el Govern d’Espanya. I al final sempre és para el mateix, per a crear quiosquets, per a pujar impostos, col·locar als seus i enfrontar als espanyols i en el cas de la Comunitat Valenciana amb l’educació”. Així, va assenyalar que a la Comunitat Valenciana “hi ha un problema amb Bloc-Compromís i PSPV que sempre han preferit ser catalans de segona que valencians de primera. I davant açò el mur de contenció és el Pàg. L’esquerra vol controlar l’educació, coartant la llibertat per a triar centre i llengua. La Comunitat Valenciana se sent tan orgullosa parlant valencià com a castellà, amb naturalitat”.

Bonig va apel·lar a “donar totes les batalles, amb un partit present i no absent, reformista i no reaccionari, que torne a defensar a les persones i a la llibertat. Si cau la Comunitat Valenciana i s’uneix al corrent separatista que tenalla a Pedro Sánchez Espanya tindrà un seriós problema. Per açò és fonamental que el PP comprenga, que avui la Comunitat Valenciana és històrica, no solament per al creixement econòmic, sinó per a la vertebració política d’aquest país. Avui la Comunitat Valenciana manté el projecte d’unitat d’Espanya”.

Per la seua banda, el portaveu del PP de Gandia, Víctor Soler, va afirmar que amb Pablo Casado en la presidència nacional del PP i amb Isabel Bonig al capdavant del PPCV “tenim un tàndem guanyador”. “Hem passat un congrés del que eixim amb més força. Tenim el millor equip per a retornar la il·lusió i conquistar als ciutadans i recuperar les institucions”.

Deixa el teu comentari