Bonrepòs i Mirambell obri hui el termini per a sol·licitar el Xec Bebé de 100 € que ajudarà a les famílies i impulsarà el comerç local

El termini de presentació de les sol·licituds comença el dimecres 29 de desembre de 2021 i finalitza el 20 de gener de 2022, tots dos dies inclosos.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha llançat la convocatòria del Xec Bebé, una ajuda municipal de 100 euros amb un doble objectiu: ajudar a les famílies en les despeses que suposa l’arribada d’un nou membre a la unitat familiar i impulsar el comerç local, ja que el xec es canviarà en els establiments del municipi adherits a la campanya.

A aquesta ajuda, poden optar totes aquelles famílies de les persones nascudes, adoptades o acolliments entre l’entre l’1 de desembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021.

Les persones interessades a sol·licitar l’ajuda hauran d’emplenar la sol·licitud que es troba en el tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament i presentar-la telemàticament a través de la seu electrònica o físicament en el Registre de l’Ajuntament. 

El termini de presentació de les sol·licituds comença el dimecres 29 de desembre de 2021 i finalitza el 20 de gener de 2022, tots dos dies inclosos.

Totes les sol·licituds rebudes seran avaluades i es verificarà el compliment dels requisits, resolent-se la concessió de l’ajuda per decret. Una vegada realitzada la concessió, l’Ajuntament contactarà amb les persones beneficiàries perquè recullen una targeta bancària per import de 100 euros. 

La targeta es podrà es podrà canviar en els comerços locals adherits a aquesta iniciativa: els membres de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell, el Forn Sant Josep, el Forn i Pastisseria Laura, SL (conegut com a Forn Raga), el Forn Sant Joan Baptista i la farmàcia del municipi.

Jesús Raga, regidor de Benestar Social i Comerç, ha mostrat la seua alegria per poder tornar a posar a la disposició de les famílies aquesta ajuda un altre any més. També ha afegit que espera que el pròxim es puga dotar de més diners a aquesta iniciativa, “ja que és una molt bona aposta que a més d’ajudar a les famílies fomenta el comerç local”.

Comenta la notícia