Bravo i Ciuró acorden col·laborar en mediació, formació de personal de Justícia i assistència a les víctimes del delicte

La Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo s’ha reunit aquest dijous a Barcelona amb la titular de Departament de Justícia del Govern de Catalunya, Lourdes Ciuró. La reunió ha servit per a tractar assumptes d’interés comú en matèria de Justícia com a servei públic que es presta a la ciutadania. 

Entre altres aspectes, han abordat la importància del paper de la mediació, en qüestions com l’avantprojecte de Llei concursal, el repartiment de fons europeus, la formació per al personal de l’administració de Justícia i l’intercanvi d’experiències en matèria de suport a víctimes del delicte.

Bravo ha recordat el compromís del President Puig per a posar en marxa aquesta Oficina en Comunitat Valenciana amb la finalitat d’oferir una nova oportunitat perquè petites i mitjanes empreses i autònoms puguen tornar a tornarà començar. 

Les titulars de Justícia han posat en comú els projectes d’Oficina d’ajuda a les víctimes del delicte. En el cas de la Comunitat Valenciana, la xarxa compta amb 33 Oficines i 190 treballadors. Des de la seua posada en funcionament, en 2018, s’han atés 86.000 víctimes, 42.000 d’elles per violència de gènere. Bravo ha convidat a la seua homòloga a conéixer in situ el funcionament de les Oficines valencianes.

Les dues conselleres han mostrat la seua voluntat de continuar treballant de manera bilateral entre els equips de les dues conselleries i s’han emplaçat a una pròxima visita a la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari