Brutal agressió d’un detingut a una agent de la Policia Nacional en una comissaria de València

Una agent de la Policia Nacional es troba ferida amb traumatisme cranial i facial després de ser agredida aquest dimecres per un detingut quan es disposava a introduir-lo en la seua cel·la en el complex policial de Zapadores de València.

La víctima, de 32 anys, ha sigut traslladada a l’Hospital La Fe, on es troba en observació i a l’espera d’avaluació per a determinar si ha de ser sotmesa a una intervenció quirúrgica de la mandíbula.

Els fets han ocorregut sobre les 10.15 hores, quan l’agent es disposava a reingressar en la seua cel·la a un detingut, moment en el qual l’individu suposadament li ha propinat una espenta i l’ha agredida amb puntades i punyades.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha rebut un avís i ha mobilitzat fins al lloc una unitat de Suport Vital Avançat, l’equip sanitari del qual ha assistit a l’agent, que presentava un traumatisme cranioencefàlic i facial.

El presumpte agressor, de 35 anys i natural de Guinea Bisáu, havia sigut detingut aquest mateix dimarts en el districte de Trànsits de València i traslladat a la Comissaria de Zapadores per suposadament haver participat en una altra agressió ocorreguda el passat 8 d’abril, en la qual van fracturar la mandíbula a un home.

Al detingut se li va arrestar com a presumpte autor d’un delicte de lesions i després de l’agressió d’aquest dimecres, se li ha tornat a detindre per l’atac a la policia, segons la Jefatura Superior de Policia.

Deixa el teu comentari