Burjassot acull la seua I Festipet SPAB en benefici dels animals de la protectora

La música va a ser la protagonista d’una nova acció en benefici dels animals que la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) cuida de manera desinteressada. La música dels millors DJs que arribarà a l’antic Mercat Municipal dissabte que ve 9 de juny a partir de les 18 hores coincidint també amb la celebració del X Aniversari de la SPAB. El preu de l’entrada és de 3€ i inclou consumició.

A partir d’aqueix moment començarà l’I Festipet-SPAB, el primer remember solidari a favor dels animals que comptarà amb la participació, entre uns altres, de Luis Sahuquillo, (Woody), Juanes, (Malibu), Juanjo Valero/DJ Feno, (New Retro Productions), o DJ Astrid. A més, s’explicarà també amb l’espectacular actuació de “Circ Univers, la fórmula de la felicitat”, companyia La *Finestra Nou Circ “Sense animals”. Un festival que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps.

Durant el Festipet també es podrà degustar menjar vegetarià i vegana, elaborada per un dels establiments hosteleros del municipi, Cafè i Cuina.

Deixa el teu comentari