Burjassot, al costat de les Famílies, en la seua jornada internacional

El Dia Internacional de les Famílies se celebra el 15 de maig de cada any, amb la finalitat de conscienciar a la població sobre el paper que té la família en l’educació i la formació dels fills des de la primera infància, així com fomentar els llaços familiars i la unió familiar.

Per a commemorar i realçar la importància de la jornada, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació que dirigeix Manuela Carrero juntament amb l’equip de treball del Gabinet Psicopedagògic Municipal i amb la implicació directa dels centres educatius de les AMPA I AFA, ha volgut estar precisament al costat de les famílies de Burjassot, donant-los la rellevància que mereixen en l’àmbit del desenvolupament integral i el benestar dels menors de Burjassot.

Així, el Dia Internacional de les Famílies s’ha celebrat a Burjassot amb diverses accions i activitats que han buscat, tant la implicació de les AMPA I AFA, com de les pròpies famílies. Per part de la regidoria d’Educació, en la vesprada del dijous 13 de maig, es va celebrar una xarra-col·loqui sobre l’educació parental, el benestar dels menors i l’apoderament de les famílies. El ponent era el psicòleg *Mauro *Bólmida i la vesprada va resultar un èxit de participació en la qual, a més, va ser una de les primeres activitats presencials programades en l’àmbit de l’educació.

Deixa el teu comentari