Burjassot alça la veu per a l’eliminació de la violència de gènere

Enguany, la situació sanitària que s’està vivint per la Covid-19 ha impedit que es puga llegir a Burjassot, de manera presencial, el manifest reivindicatiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les Dones. Però, des de l’Ajuntament, no deixaran passar l’oportunitat de continuar apostant per aquestes accions reivindicatives i de conscienciació per a erradicar aquest tipus de violència i continuar el treball per la igualtat efectiva de dones i homes.

Així, en aquesta ocasió, des de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social, dirigida per Yolanda Andrés, s’ha decidit fer l’enregistrament del citat manifest, elaborat des d’Espai dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones del Consistori, amb la col·laboració del Fòrum de participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot.

El manifest ha sigut aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Burjassot, en la seua sessió ordinària celebrada dimarts passat, amb els vots a favor del PSPV-PSOE, PP, Ciutadans, Compromís i Totes podem i en contra de Vox.

Les persones integrants del Fòrum, pertanyents a entitats del municipi, han sigut, al costat del propi Alcalde i a la Regidora, i a veïnes i veïns de Burjassot, les encarregades de posar-li veu al vídeo del manifest que s’ha fet públic hui a través de les xarxes socials d’Espai dona, Facebook, Twitter i Instagram, la web municipal, www.burjassot.org i el canal de YouTube de l’Ajuntament. Es pot veure punxant ACÍ.

“Amb aquest manifest”, tal com han assenyalat des d’Espai dona, “es pretén, un any més, posicionar-nos alçant la veu en contra de tots els tipus de violència per raó de gènere i sensibilitzar de la importància de la coeducació per a previndre aquestes violències, així com unes altres que puguen donar-se”.

Deixa el teu comentari