Burjassot comptarà amb un nou Gos Parc, de més d’1.000 metres quadrats, en el carrer María Ros

Ha sigut una petició realitzada per les i els veïns de la zona: comptar amb una zona d’esplai per a les seues mascotes, en la qual puguen córrer i jugar de manera tranquil·la, gaudint de l’espai. L’Ajuntament de Burjassot, després d’uns mesos de treball, a través de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps, va a fer realitat aquesta petició obrint, dimarts que ve 17 de juliol a les 18 hores un nou Gos Parc en el carrer María Ros del municipi.

Un Gos Parc que compta amb més d’1.000 metres quadrats perquè els gossos del municipi puguen realitzar les seues necessitats i escampar-se sense cap perill. Aquesta nova instal·lació, que s’ha realitzat amb recursos propis, va a comptar amb diferents elements perquè puguen jugar els gossos; elements que s’han realitzat per part de la Brigada Municipal d’Obres que ha reciclat diferents materials per a elaborar-los.

A més, en el Gos Parc també hi haurà una xicoteta zona a la qual tindran accés únicament els cuidadors de la colònia protegida de gats de la zona per a dur a terme la seua alimentació.

Aquest nou espai atén a les necessitats dels animals del municipi i s’uneix als 13 pipicanes dels quals ja disposa Burjassot i al Gos Parc situat en la zona del Barri de l’Entroncament.

Deixa el teu comentari