Burjassot: El Taller d’Ocupació i l’Escola Taller de Burjassot celebren una jornada de portes obertes

Divendres que ve 30 de novembre el Centre Socioeducativo Díaz Pintat de Burjassot albergarà una Jornada de Portes Obertes, organitzada conjuntament pel Taller d’Ocupació i-burja: educació sostenible i per l’Escola Taller ET FORMEM 613 Habitatges II. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer en què consisteixen aquests programes formació i ocupació, així com mostrar els treballs que realitzen en el municipi els diferents equips que formen part d’aquests tallers.

La jornada començarà a les 9h i s’estendrà fins a les 13h. Durant tot el matí se succeiran les activitats. Hi haurà dues ponències per a explicar de què es tracta els programes de formació per a l’ocupació i què són els certificats de professionalitat. També hi haurà tallers didàctics per a tots els públics relacionats amb l’horta i amb els insectes que solen poblar els cultius, així com també un taller d’interpretació i educació ambiental.

Tal com s’ha assenyalat des de l’organització, “també hi haurà un punt d’informació fix sobre els programes d’ocupació i formació que es desenvolupen a Burjassot i un altre sobre la campanya “Al col·le sense residus” que es durà a terme pròximament en els centres escolars del municipi, a més d’altres sorpreses per als assistents a aquesta Jornada de Portes Obertes”.

Deixa el teu comentari