Burjassot elabora una “Guia ràpida” per a ajudar a les empreses a l’hora de licitar amb l’Ajuntament

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, i a través del servei de Promoció Econòmica de CEMEF, continua treballant en el seu objectiu d’ajudar en tot el possible als comerciants, empreses i pimes del municipi. En aquesta ocasió, i tenint en compte l’evolució tecnològica en tots els àmbits, més si cap en l’administració pública, ha elaborat una “Guia ràpida” per a ajudar al teixit comercial i empresarial en les seues licitacions amb els Ajuntaments i, específicament, amb el Consistori de Burjassot i de Riba-roja de Túria.

La guia, elaborada al costat del citat Consistori, ja pot consultar-se en la web municipal, www.burjassot.org, i, en aquesta, es fa un recorregut pels passos que han de donar-se per a accedir a la licitació amb l’Ajuntament: com presentar les ofertes, com consultar la informació i el registre o on realitzar les consultar d’informació, a través de la plataforma de contractació del sector públic, entre altres passos.

D’una manera fàcil i molt gràfica, amb captures de pantalla de cada secció de la web municipal a la qual s’ha d’accedir per a realitzar la licitació electrònica o les consultes, la guia es convertirà en una eina de molt fàcil ús que ajudarà de manera clara i ràpida a tots els interessats a realitzar aquest tipus de gestions amb l’administració local.

D’igual manera, també es poden veure els passos a seguir a través de la Plataforma de Licitació Electrònica de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Deixa el teu comentari