Burjassot informarà i conscienciarà per a evitar que es llancen al WC toallitas humides

En sessió extraordinària celebrada el dimarts passat, el Ple de l’Ajuntament de Burjassot va aprovar, entre altres punts, la moció presentada per Ciutadans perquè el municipi duga a terme campanyes de conscienciació per a evitar que es llancen al WC toalletes humides. La moció va ser aprovada per unanimitat del Ple, compost per PSPV-PSOE, Compromís, PP, Ciutadans, EU i Totes amb Burjassot.

La moció arreplega la necessitat d’incrementar la labor de conscienciació des de l’Ajuntament amb campanyes informatives dirigides a la ciutadania. Així, es proposa “elaborar, des de l’Oficina de Sostenibilitat Local, campanyes freqüents d’informació i conscienciació en la pàgina web municipal i en tots els altres mitjans de difusió amb què explica l’Ajuntament de Burjassot, dirigides a convidar a la ciutadania a no llançar al WC les *toallitas, així com altres productes igual de perniciosos com puguen ser les comprimides, o tampons, els *bastoncillos de cotó o els preservatius”.

El text també arreplega que “s’incidisca en les campanyes en els danys que aqueixa actitud ocasiona tant al medi ambient com en la seua repercussió econòmica en la factura del clavegueram”. Així mateix, la moció “insta al Congrés dels Diputats a impulsar les modificacions legislatives precises a fi que, en l’etiquetatge de les toalletes humides, s’advertisca sempre que no han de tirar-se pel vàter pel perill d’embós en canonades i depuradores”.

Deixa el teu comentari