Burjassot posa en escena l’obra Tu no! Dins dels seus actes contra la violència de gènere

Burjassot va a fer, dijous que ve 22 de novembre, una crida a la societat, reflexionant sobre per què i com es construeix el masclisme , així com una crida a la pau. Ho va a fer amb la posada en escena de l’obra de Manel F. Roca, Tu no!; posada en escena que arriba de la mà de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, a través de Espai Dóna en la seua programació per a commemorar el Dia contra la Violència de Gènere. Serà a les 19 hores en el Centre Cultural Tívoli amb entrada gratuïta.

Tu no!, és una obra de teatre reivindicativa, de les quals et fa pensar i replantejar-te fins i tot el dia a dia. Reflecteix el pas per les diferents facetes de la vida, iniciant-se en la infància, a través dels valors que es transmeten, “en nàixer som un llibre les fulles del qual estan en blanc, anem escrivint en ell el nostre desenvolupament en la vida, la qual cosa veiem, la qual cosa sentim, com ens formem. La societat en el seu conjunt és la responsable del masclisme per acció o omissió, com les guerres i les seues conseqüències”, tal com ha assenyalat l’autor que reivindica que “tant de bo començàrem avui a canviar la societat”.

En la representació es compta amb la col·laboració de l’Associació Teatral Paraules i Dons i altres persones del municipi pertanyents a diferents associacions com és el cas de la Falla Lliberteu i centres educatius com el CEIP El Pouet- Verge dels Desemparats, l’IES Comarcal, el Col·legi Sagrat Cor de Godella i l’IES Enrique Tendre Galván de Montcada.

Deixa el teu comentari