Burjassot proposa divertides xarrades sobre ciència

Conèixer la ciència d’una manera divertida, explicada en un llenguatge senzill a través de diferents xarrades plantejades en un format accessible al públic. Aquesta és la idea que va a desenvolupar la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, comptant amb la col·laboració de CEMEF i de la Small World Initiative, un projecte de ciència ciutadana per a descobrir nous antibiòtics i fomentar la cultura científica.

Des de la Regidoria s’han programat tres xarrades divertides sobre ciència, que tindran lloc en un dels establiments hostelers del municipi, concretament en el Pub Irlandés “The Tempere Bar”, en el carrer Mendizábal, 44, del 15 al 17 de maig. L’entrada, lliure per a tota aquella persona que vulga participar en les xarrades, serà a les 19:30 hores i les xarrades començaran a les 20 hores.

La primera de les xarrades, el dimarts 15 de maig amb el nom Què bevem quan bevem, serà la impartida per Mª José Cano Cebrián, del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia, de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

Prendrà el testimoni, el dimecres 16 de maig, la xarrada Bad drugs, no drugs: apocalipsi microbiana en un món sense antibiòtics, impartida per Sergi Maicas, del Departament de Microbiologia i Ecologia de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València.

Manel Perucho, component del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Facultat de Física de la Universitat de València serà l’últim dels ponents en la xarrada del dijous 17 de maig. En aquest cas, la xarrada arriba sota el nom L’univers és infinit, moralment neutre i increïblement violent.

Deixa el teu comentari