Burjassot s’omplirà dels millors concordes de la Banda Juvenil i la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Les Sitges per a homenatjar Santa Cecilia

Dissabte que ve 27 de novembre, la música de banda serà la protagonista indiscutible a Burjassot de mans de l’Agrupació Musical Les Sitges. En aquest dia tan especial, l’entitat burjassotense retrà homenatge a la seua patrona, Santa Cecilia, amb el concert en el seu honor que, cada any, reuneix a centenars de veïns i veïnes del municipi.

En aquesta ocasió, el concert tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura i comptarà amb l’actuació que la Banda Simfònica i la Banda Juvenil han preparat amb molta manyaga al llarg d’aquests mesos i on interpretaran una selecció de les peces més destacades. Abans de l’inici del concert, com és tradicional, i davant el públic present a l’Auditori, es realitzarà la presentació dels nous músics. El concert començarà a les 17.00 hores.

Per a finalitzar els actes en homenatge a la seua patrona, el diumenge 28 de novembre, a les 12.00 hores, després del cercaviles, l’Agrupació celebrarà una missa de germanor en la Parròquia de Sant Joan de Ribera per a, posteriorment, sobre les 15.00 hores, celebrar el seu tradicional menjar de Santa Cecilia.

Deixa el teu comentari