Burjassot viu el Nadal amb un variat programa d’activitats per a tot el municipi

El Nadal estan molt a la vora i, amb elles, van a començar uns dies festius en els quals Burjassot va a tenir l’oportunitat de viure diferents actes pensats per a tots els públics que culminaran la vesprada del 5 de gener amb la Cavalcada dels Reis Mags que no van a faltar a la seua cita amb les xiquetes i els xiquets de Burjassot.

Les activitats començaran el cap de setmana del 15 i el 16 de desembre. El dissabte 15 de desembre l’Associació de Comerç i Serveis oferirà l’animació itinerant “Arriba el Nadal” amb la visita de Mickey Noel i amb repartiment de crispetes de dacsa entre les 11:30 i les 13:30 hores. A més, celebraran una nova edició de la seua “Botigues al carrer” per a donar la benvinguda al Nadal. Un dia més tard, i diumenge 16 de desembre, a les 11:30 hores, la cita serà en el Centre Cultural Tívoli amb el Concert de Nadal de l’Agrupació Musical Les Sitges.

Com a avantsala a aquest primer cap de setmana nadalenc, l’Associació de Hosteleros Reunits Activament de Burjassot (ARA) engegarà el seu Tren de l’Hostaleria el divendres 14 de desembre. Amb eixides des de la Plaça de l’Ajuntament, excepte els dimecres que eixirà des de la Casa de Cultura, i amb horari d’11 a 14 i de 17 a 21 hores, els tiquets es podran adquirir en la pròpia Plaça o bé en els comerços associats d’ARA.

El divendres 21 de desembre comença el cap de setmana amb la Festa del Nadal, de mans de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero. Durant tota la vesprada hi haurà per als participants cotó i crispetes, la bola geganta de neu amb Olaf per a fer-se fotos, l’arribada de Papa Noel per a rebre les cartes dels xiquets i xiquetes i animacions i jocs.

El dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre l’antic Mercat Municipal acollirà la Fireta de Nadal, de la mà d’Avalar-te amb artesania, gastronomia, exposicions, música en directe tallers…i moltes més activitats. El mateix dissabte, l’Associació de Comerç i Serveis comptarà amb la visita de Papa Noel i els seus follets per les zones comercials de Burjassot d’11:30 a 13:30 i de 18:15 a 20:15 hores. Aquest dissabte, a les 20:15 hores, el Cor Ciutat de Burjassot oferirà el seu tradicional Concert de Nadal en l’Església del Sagrat Cor.

El diumenge 23 de desembre continuaran les activitats programades per l’Associació de Comerç i Serveis amb el repartiment de cotó de sucre, d’11:30 a 13:30 hores i una animació itinerant de marioneta geganta de Papa Noel per les zones comercials del municipi. Per la seua banda, el Mercat Municipal l’Almara, de la mà de CODEMER, també viurà el diumenge d’una manera molt especial amb l’obertura del mateix, per a facilitar les compres, i comptant amb la visita de Papa Noel. Així mateix, entre tots els seus clients que realitzen les compres en el Mercat, CODEMER va a sortejar quatre xecs de compra per valor de 50 euros cadascun.

Com a colofó a totes aquestes activitats, el dissabte 5 de gener el matí va a ser molt intensa. D’11:30 a 13:30 hores, serà la visita del Patge Real que arreplegarà les últimes cartes dels xiquets més ressagats, de la mà de l’Associació de Comerç i Serveis i en el Mercat Municipal l’Almara, es comptarà amb la vista de Les seues Majestats, els Reis Mags que, ja a la vesprada estaran a Burjassot en la tradicional Cavalcada de Reyes de la mà de la Regidoria de Festes.

A totes aquestes activitats s’uneix la possibilitat de visitar els Pessebres realitzats per les diferents Comissions Falleres de Burjassot i el realitzat per la Federació d’Associacions de Veïns, que està situat en l’Ajuntament de Burjassot. En aquest últim cas, es podrà visitar fins al divendres 4 de gener de 2019 de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores i de 17:30 a 20:30 hores. Els dies de nochebuena i nit de cap d’any, Nadal, Any Nou i festius estarà tancat.

Deixa el teu comentari