Caballero recrimina a Puig que “no tinga un pla” per a reactivar l’ocupació i intente tapar amb “pegats el tsunami de l’atur”

Hi ha moltes empreses, autònoms i pimes que tenen por al fet que un segon rebrot se’ls emporte per definitivament per davant davant la falta d’ajudes d’aquest Consell

“Amb més de mig milió d’aturats, amb més de 400.000 valencians afectats per un ERTE i amb el drama dels autònoms Puig no es pot quedar de braços plegats”

El portaveu d’Ocupació del Grup Parlamentari Popular (GPP), Juan Carlos Caballero, ha denunciat hui que Ximo Puig “no tinga un pla” per a reactivar l’ocupació en la Comunitat Valenciana al mateix temps que ha criticat que intente “tapar amb pegats el tsunami de desocupació que estem vivint”.

Caballero s’ha referit d’aquesta manera a les dades que reflecteixen que la Comunitat és la tercera on més va créixer l’atur en el segon trimestre amb 42.500 aturats, un 12,18% més que en el trimestre anterior mentre es destrueixen més de 128.000 llocs de treball segons l’Enquesta de Població Activa (EPA) publicada aquest dimarts per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Per al portaveu d’Ocupació, “davant lideràvem la creació d’ocupació, la generació d’oportunitats, lideràvem la creació d’empreses i l’alta d’autònoms, i ara, amb el Botànic al capdavant de la Comunitat i amb el PSOE al capdavant del Govern d’Espanya la Comunitat lidera la destrucció d’ocupació”.

En aquest context, ha assenyalat que “hi ha moltes empreses, molts autònoms i pimes valencianes que tenen por al fet que un segon rebrot, com ja estem veient, se’ls emporte per definitivament per davant” davant la falta d’ajudes i de “altura” d’aquest Consell.

Caballero ha preguntat a Puig “què més ha de passar, quantes persones més s’ha de quedar en atur perquè el Consell es prenga de debò el problema de desocupació que pateix aquesta Comunitat?”. Així, ha assenyalat que “Puig no s’adona que no podem tapar amb pegats el tsunami que tenim per davant”.

“Quan faran alguna cosa i aprovaran un pla per als aturats valencians?, perquè amb més de mig milió d’aturats, amb més de 400.000 valencians afectats per un ERTE i amb el drama dels autònoms no es pot quedar de braços plegats”, ha assenyalat.

Deixa el teu comentari