Campionat Autonòmic de Veterans + Control (Valencia)

IMG_0449Els atletes locals participaren al Campionat Autonòmic de Veterans + Control Autonòmic amb molt bons resultats, fruïts del continu esforç als entrenaments. Els matrimoni de llançadors Carolina García Pando i Ricardo Bayona Escrihuela aconseguiren el 1er lloc en llançament de Pes en les seues respectives categories.   Per altra banda, els velocistes Jaume Gómez Llácer i Sara Julio Izábal també participaren al control. Jaume va participar als 200 i als 400 m.ll. aconseguint respectivament unes marques de 24,43 s. i 56,49 s. Sara va participar als 60 m.ll. aconseguint una marca de 8.63 s.

Ricardo i Carolina també participaren de nou a nivell nacional situant-se també en esta ocasió a les primeres posicions: Ricardo aconseguí la medalla d’or al Llançament de Pes, mentre que Carolina es va fer amb la medalla d’or a la prova de Salt d’Altura i també amb la medalla d’argent al Llançament de Pes.

Felicitem als nostres atletes locals pels seus resultats, tant a nivell autonòmic com nacional, i els animem a seguir millorant encara més amb la mateixa constància que ja han demostrat. Ens sentim orgullosos de vosaltres.

Deixa el teu comentari