Carabau Teatre, la companyia organitzadora junt amb l’Ajuntament d’Alaquàs del Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs

La companyia ha presentat aquest cap de setmana la seua nova proposta teatral escrita per Dani García i dirigida per Xema Palanca.

Carabau Teatre, la companyia organitzadora junt amb l’Ajuntament d’Alaquàs del Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs, ha estrenat aquest cap de setmana a Alaquàs el seu nou treball “Buenas Compañías”, una obra que segons els seus protagonistes és “un joguet còmic amb el que esperen que el somriure acompanye el públic durant tota la representació”.

Per al grup, es tracta d’una “obra molt especial perquè en ella hem posat tota l’estima i perquè hem volgut demostrar que la cultura és segura”. La companyia ha volgut expressar a més la seua sorpresa davant la bona acollida de públic en temps de pandèmia: “Ens ha sorprés molt com la gent ha apostat per vindre i per estar amb nosaltres de manera tan respectuosa en moments tan delicats”.

Les funcions van tindre lloc el divendres 13 i dissabte 14 de novembre a l’Auditori Nou d’Alaquàs. L’obra ha sigut escrita per Dani García i compta amb la direcció de Xema Palanca i protagonitzada per Dani García, Javi Llaosa, José Pérez, Maribel Ribes i Marién Ribes. El disseny gràfic és de David Izquierdo.

Per a respectar les mesures de seguretat per a fer front al Covid-19, l’aforament va ser limitat i reduït per tal de garantir la distància de seguretat exigida. L’ús de la mascareta va ser obligatori així com també l’ús del gel hidroalcohòlic distribuït per l’espai.

Deixa el teu comentari