Carcaixent enceta el Nadal amb la inauguració del seu Betlem

Es tracta d’una magnifica creació de l’Associació d’Amics del Betlem de Carcaixent

L’Associació d’Amics del Betlem de Carcaixent ja ha inaugurat la seua creació d’aquest any en l’ajuntament de la localitat. En ell es poden observar diferents escenes com el naixement de Jesús, l’arribada dels reis Mags, la posada o l’anunciació als pastors.

Es tracta d’un Betlem dissenyat i construït durant molts mesos per l’associació. A excepció de les figures, tots els escenaris són fabricats pels propis membres que treballen amb dedicació i de forma totalment vocacional. 

Per a recaptar fons, tots els socis paguen una xicoteta quota anual i, a més, realitzen una intensiva venda de loteria. De la mateixa manera, l’associació rep una subvenció de l’Ajuntament de Carcaixent per a la compra de tots els materials necessaris i els cedeix un local per a les seues reunions.

En les anteriors ocasions, l’associació ha organitzat el seu tradicional Concurs de Betlems, amb diferents categories. Malauradament la vint-i-tresena edició s’ha hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia. 

El Belén es pot visitar en el Palau de la Marquesa de deu a dos en horari de matí i de cinc a nou en horari de vesprada. Això sí, amb un aforament limitat de 10 persones.

Deixa el teu comentari