Carcaixent instal·la aparcabicis segurs

L’aparcabicis té forma de càpsula i està tancat per donar major confiança i seguretat a les persones usuàries

Carcaixent ha possat en funcionament el nou sistema d’aparcament segur de bicicletes i vehicles de mobilitat personal de la Diputació al costat de la Piscina Municipal. 

A la possada en funcionament han assistit la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, amb l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom i el regidor de Mobilitat, Lluís Candel. Es tracta d’un model d’aparcabicis en forma de càpsula que està equipat amb un sistema de control d’accés mitjançant una APP.

L’accés, gratuït i il·limitat, es realitza mitjançant una APP per la qual queda registrada la persona que deixa la seua bicicleta en el seu interior.

El model d’aparcabicis que romandrà a Carcaixent durant els propers quatre mesos és un projecte pilot conjunt amb la Diputació de València i té capacitat per a deu bicicletes. La càpsula està tancada amb l’objectiu de donar major confiança i seguretat a les persones usuàries per guardar les seues bicicletes en la via pública i previndre actes vandàlics. 

Per tal de poder utilitzar este servei d’aparcabicis cal descarregar-se de forma gratuïta l’aplicació PVERDE, disponible a Google Play i a l’App Store, i després registrar-se en ella.

 
Una vegada dins, en la llista d’aparcaments de l’aplicació busca “Posa’t en marxa Carcaixent” i polsa sobre este. Superat este pas tan sols s’haurà d’escollir si es vol obrir o tancar la porta polsant el botó corresponent, i ja es podrà aparcar o recollir la  bicicleta.

Deixa el teu comentari