Carcaixent presentarà la 24a edició dels Premis Literaris

La Biblioteca Pública Municipal acollirà l’acte de presentació de la 24a edició dels Premis Literaris Ciutat de Carcaixent. Les obres podran ser de narrativa o poesia i es podran entregar fins al 12 d’abril.

La Biblioteca Pública Municipal Julián Ribera acollirà l’acte de presentació de la 24 convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Carcaixent aquest dijous 7 de febrer, a partir de les 19 hores. En l’acte estaran presents Paco Salom, alcalde de Carcaixent, Desirée Palma, regidora de Cultura, i Josep Gregori, editor de Bromera.

Els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent compten amb una sòlida trajectòria, que posa de manifest l’aposta de l’Ajuntament del municipi pels joves escriptors. El certament busca motivar el talent literari de la joventut, tant en narrativa com en poesia.

El concurs té dos apartats: el premi Soleriestruch de Narrativa Cursa i el premi Arminyana i Canut de Poesia. El públic del curs són les persones menors de 18 anys que es troben dins del món acadèmic en la Comunitat Valenciana.

Les creacions hauran de ser originals, inèdites i en valencià, fins al 13 d’abril.

Desiré Palma, presidirà el jurat, junt amb quatre persones del sector educatiu, un autor de prestigi, un representant de Bromera i un bibliotecari o bibliotecària.

Els guanyadors es publicaran en gener de 2020 dins la col·lecció Lletra Nova.

 

Deixa el teu comentari