Carlet adjudica les millores del CEIP Juan Vicente Mora per 830.380 €

Les obres de millora del centre escolar estan incloses en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació

L’empresa Eiffage Energia SLU ha sigut l’adjudicatària de les obres de millora integral de les aules del col·legi Juan Vicente Mora, per un import de de 830.380’53 euros. 

Les aules del CEIP Juan Vicente Mora, les més antigues i emblemàtiques de la ciutat, es van construir en 1926. El projecte de millora preveu el seu aïllament tèrmic i acústic, així com el condicionament dels banys del centre educatiu. L’objectiu de l’actuació és dotar el centre educatiu de les adequades condicions d’habitabilitat, salubritat i estanquitat i, al mateix temps, aconseguir un important estalvi d’energia. 

L’actuació sobre les aules està previst que s’inicie a finals d’any, i inclou també la millora de les façanes, la fusteria i serralleria, tant interior com exterior, els vidres exteriors, revestiment del sòl, parets i sostre, instal·lació de fontaneria, sanitaris i aixeteria, instal·lació elèctrica, aparells d’il·luminació, instal·lació de protecció contra incendis…

En paraules de la regidora d’Educació, Carla Cebrián  l’adjudicació i l’inici de les obres de millora de les aules del CEIP Juan Vicente Mora farà que el col·legi s’adapte a les noves necessitats, tant de funcionalitat com d’eficiència energètica”. La regidora ha destacat que “a més d’esta actuació, que s’emmarca en el Pla Edificant, des de la regidoria hem portat a terme la millora de la pista d’esports, que s’inclou dins del pla de millores dels centres educatius de la legislatura actual.”

Deixa el teu comentari