Carlet ha viscut per segona volta consecutiva la seua Fira de coca seginosa

Els carletins i carletines han gaudit este diumenge del seu producte gastronòmic més saborós, la coca saginosa feta amb productes de casa.

Les expectatives que es tenien respecte a l’any passat s’han superat gratament amb éxit quedant-se a mitjan matí sense coques seginoses.

I es que no sols els carletins han gaudit de les coques saginoses sinó que a més han vingut d’altres pobles per a poder probar-les.

I a segona fira de la coca saginosa ha comptat a més de la participació dels forns carletins, amb la suma d’altres empreses carletines com la Cooperativa que ha oferit suc de caqui, l’empresa de mel Primo Mendoza i l’associació d’ames de casa Tyrius que ha sigut l’encarregada d’assortir els assistents de xocolate.

El que es pretén amb aquesta iniciativa es donar a conéixer el producte tradicional de carlet i fomentar-lo.

Però també cal donar-li projecció.

I pel que fa, dona com a resultat una millora e increment de ventes notables al poble al llarg de l’any

A mes i per a completar la jornada, la pilota valenciana ha estat present al costat de la II Fira de la coca seginosa carletina, amb partides al carrer de la pilota, el carrer Joan Peset.

Cal destacar també la presència dels forners alzirenys que han fet promoció de la reganyà, ja que es preten que cada any la fira compte amb un producte convidat.

Deixa el teu comentari