Carlet obri un procés de participació ciutadana amb vista a la futura ordenança general de subvencions

L’Ajuntament realitzarà una consulta pública prèvia a l’elaboració de l’ordenança general de subvencions.

L’Ajuntament de Carlet ha apostat per la participació ciutadana amb la realització d’una consulta al veïnat prèvia a la elaboració de l’ordenança general de subvencions. Fins ara el consistori carletí sempre havia establert la canalització de les ajudes i subvencions públiques mitjançant les bases d’execució dels pressupostos municipals i amb ordenances específiques, cosa que havia generat disparitat de criteris en la seua interpretació a l’hora d’implementar les ajudes.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar solució als problemes interpretatius suscitats en anteriors convocatòries i, al mateix temps, coordinar i unificar els criteris i procediments per a l’atorgament  de les subvencions públiques. Es crea un instrument transversal a l’organització administrativa, a l’empara de la Llei General de Subvencions.

Fins al 28 de maig, els ciutadans, les organitzacions i les associacions que així ho consideren, poden fer arribar les seues opinions i aportacions a través del registre d’entrada de la corporació municipal.

Els tècnics de l’Ajuntament han contactat directament amb les diferents associacions, clubs, etc. per tal de donar-los a conèixer aquesta consulta i animar-los a participar-hi.

Segons l’alcaldessa, M. Josep Ortega, «amb aquesta consulta pública oberta a tot el veïnat, no sols apostem per la participació ciutadana en unes ajudes que van dirigides al desenvolupament de les  activitats d’associacions i clubs de la nostra població, sinó que millorem el processos de transparència i qualitat democràtica».  

Deixa el teu comentari