Carlet posa en marxa durant l’estiu un programa solidari amb les famílies amb risc d’exclusió social

Garantir un estiu saludable i d’integració és l’objectiu del programa de suport a la família i a la infància durant el període escolar. El programa adreçat a xiquets escolaritzats de 3 a 16 anys partix de dos pilars fonamentals, el servei de menjador escolar d’estiu i el temps d’oci del més menuts durant el període estival.

L’ajuntament de Carlet oferix així una resposta a les necessitats plantejades pels menors i les famílies en risc d’exclusió social, oferint-los activitats gratuïtes d’oci i temps lliure, gràcies a la integració en el programa d’escola d’estiu durant el mes de juliol, de forma gratuïta. Durant el mes de juliol també s’ha posat en marxa el menjador escolar. Este programa nutricional proporciona dinar i berenar de dilluns a divendres a 40 xiquets i xiquetes. Enguany el servei s’estan duent terme al col·legi Juan Vicente Mora i contempla el menjar principal i el berenar. Este programa oferix cada dia un dinar constituït per un primer plat, segon plat i un postres. A més se li proporciona a cadascú dels xiquets i xiquetes un berenar per emportar per a la vesprada. El que es busca es ajudar als xiquets i xiquetes amb menys recursos, proporcionant una menjada al dia, tal i com es fa durant el curs escolar.
CLASES DE REFORÇ ESCOLAR

Una vegada es tanca l’escola d’estiu el 31 de juliol, el programa contempla l’assistència a les classes de reforç escolar que es posaran en marxa a partir de l’1 d’agost i que estan obertes als xiquets/as empadronats a Carlet i escolaritzats en els cursos de 1r de primària fins a 2n de l’ESO. Este servei es duu a terme gràcies a quatre monitors que formen part del programa #BECARlet i es posaran en marxa en dos horaris diferents, de 10 a 11:30 h i de 12 a 13.30 h.

Deixa el teu comentari