Carlet programa un ampli ventall d’activitats per a celebrar el Dia del Llibre

Lectura Tirant lo Blanc (2)Carlet (19-04-2016).- L’Ajuntament de Carlet celebra enguany la festivitat de Sant Jordi i el Dia del Llibre amb una àmplia programació. Algunes de les activitats estan incloses en la XIV Campanya d’Animació Lectora que organitza la Biblioteca Municipal-Regidoria d’Educació i la Fundació Caixa Carlet i patrocinada per esta última i altres han estat organitzades per la Regidoria de Foment Lector.

Una de les activitats que s’han realitzat esta setmana ha sigut el contacontes ‘El conte del tronquet’ que ha representat Engrata Teatre a la Biblioteca municipal i en el qual s’han treballat les emocions i l’amor a la natura. Més de 500 alumnes d’Educació Infantil dels centres escolars de Carlet han participat en esta activitat.

A més, des de hui i fins al dia 22 d’abril es realitzarà una lectura col·lectiva del Tirant lo Blanc contat per a infants a la Biblioteca municipal. Els alumnes de 3r cicle de Primària dels distints centres escolars del poble són els encarregats de realitzar la lectura d’esta edició del Tirant lo Blanch.

Hui de matí, l’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha volgut assistir a l’inici d’esta activitat i fer partícips els xiquets de la importància d’esta obra literària valenciana. Així mateix, l’alcaldessa també els ha explicat la importància de la lectura en el seu enriquiment acadèmic i personal i els ha animat a regalar llibres quan hagen de fer un obsequi a alguna persona.

Esta mateixa activitat la realitzaran els escolars de Secundària del 25 al 29 d’abril i ho faran amb la versió de J. Palomero del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell editat per Bromera.

Dins de la programació commemorativa del Dia del Llibre, s’han realitzat ja la presentació del llibre ‘Lluitant contra l’oblit’, de Laura Ballester, sobre l’accident

Deixa el teu comentari