Carlet serà seu de la III Trobada Nacional de Dona Pilotari per segon any consecutiu.

Carlet repetix com a seu de la Trobada de Dona Pilotari, que arriba enguany a la seua tercera edició. Un encontre en què es donaran cita les 70 millors esportistes de tota la geografia espanyola i que ha sigut organitzat per la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carlet. La participació en este encontre vindrà per part d’esportistes d’Aragó, Catalunya, Andalusia, Navarra, Alacant i com no, atletes valencianes. 

Les pistes del poliesportiu carletí acolliran este esdeveniment durant dissabte i diumenge. Al llarg de tota la jornada es disputaran partides de diverses especialitats: frontenis, paleta de goma i joc a mà. A més, un dels punts forts d’esta trobada són les activitats i actes lúdics alternatius que completen l’encontre, com són diversos tallers de zumba o ioga, a més, al coincidir en la celebració de les Festes, les participants també estaran presents en el sopar de la Festa jove de dissabte a la nit. A més a més, la comissió de dona i pilota de la Federació espanyola ha organitzat un seminari sobre la dona i la pilota, on s’analitzaran les mesures en les quals estan treballant i les accions de futur. 

Amb este nou encontre, Carlet aposta per donar visibilitat a les esportistes que practiquen les diverses modalitats relacionades amb el món de la pilota i la necessitat de fomentar l’esport femení. Precisament, l’Ajuntament de Carlet és seu d’esta trobada des de fa dos anys fruit del seu interés perquè la igualtat siga un tema transversal de totes les àrees de treball en el municipi, amb la col·laboració de la regidoria d’igualtat i la regidoria d’esports.  

Deixa el teu comentari