Carmelo Gómez inaugura la programació nadalenca del Auditori de Torrent

Així mateix, ja de ple en les dates nadalenques, el Auditori de Torrent s’obrirà al públic infantil i familiar amb tres propostes carregades de ritme i colos: ‘La Bella i la Bèstia’, el dilluns 28 de desembre a les 18h; ‘Tempus Magicus Circus’, el dimarts 29 de desembre a les 18h; i ‘Recorda’m! el tribut a Coco’, el diumenge 3 de gener a les 18h.

Igualment, la música serà un dels pilars fonamentals de la programació nadalenca, ja que el diumenge 27 de desembre a les 19h el Auditori acollirà el programa ‘Christmas Eve’ de la formació coral Neovocalis, que oferirà un repertori integrat per motets de Nadal en llatí i cançons de bressol de temàtica nadalenca. A més, l’Orquestra Simfònica del Mediterrani serà l’encarregada d’amenitzar la vetlada del 4 de gener, a partir de les 20h, amb la tradicional interpretació de valsos i polkas del ‘Concert d’Any Nou’.

Les entrades estan a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles del Auditori –dijous de 17 a 20h, divendres d’11 a 13h i durant les dues hores prèvies al començament de l’espectacle-.

Deixa el teu comentari