Carmen de Rosa reelegida com a presidenta de l’Ateneu Mercantil

L’Ateneu Mercantil de València ha conclòs el termini de presentació de candidatures per a la presidència i junta directiva de l’entitat amb l’única presentació de la llista liderada per Carmen de Rosa Torner, per la qual cosa seguirà com a presidenta de la institució per als pròxims quatre anys.

Al costat de Carmen de Rosa s’ha presentat també la pròxima Junta Directiva, formada per 13 membres en la qual destaca l’experiència en la gestió de l’Ateneu. Aquesta candidatura ha sigut l’única que s’ha presentat en el procés electoral que va començar el passat 2 de novembre.

Carmen de Rosa ha volgut agrair el seu treball “a tots els que m’han acompanyat en la Junta Directiva en els últims quatre anys perquè la seua dedicació i esforç ha fet possible un millor Ateneu” afegint “afronte aquest nou mandat amb més il·lusió si cap i continue tenint al soci com la meua màxima prioritat”.

En aquest sentit, la Presidenta ha destacat que la reducció del nombre de membres de la Junta Directiva s’ha realitzat en compliment de l’última modificació dels Estatuts de l’Ateneu i ratificació per l’Assemblea perquè aquest òrgan directiu fora més concorde a entitats similars a l’Ateneu.

“Som una Junta Directiva en la qual estem presents quasi la totalitat de les inquietuds de l’Ateneu i en la qual es combina l’experiència en la gestió amb professionals de prestigi en cadascun dels seus àmbits”, ha apuntat Carmen de Rosa

Un dels eixos de la Presidència és “continuar sent un referent a la ciutat de València a nivell cultural, ser un dels motors de la vida de la ciutat donant un servei de qualitat als nostres socis i obrint les nostres portes als veïns perquè ens coneguen millor. L’Ateneu ha sigut clau en els bons moments de València i també en les èpoques de crisis, per la qual cosa continuem fent un pas al capdavant per a, en la situació que ens ha tocat afrontar pel COVID, continuar sent un dels pilars de la societat civil”.

Carmen de Rosa és presidenta de l’Ateneu Mercantil des de 2013 després de deixar el càrrec José Botella i va ser reelegida el 2017 després d’imposar-se en la votació a la candidatura encapçalada per Carmen Martorell. Carmen de Rosa ha sigut també Secretària General en anteriors directives i és la primera dona presidenta de l’entitat. És llicenciada en dret UV, Màster en Gestió Ambiental i funcionària de la GVA.

La Junta Directiva queda conformada per:

· Carmen de Rosa Torner Presidenta

· Tomas Trénor Puig Vicepresident Primer

· Ignacio Carrau Criat Vicepresident Segon

· Horaci Jiménez Calisalvo Secretari General

· Enrique Mora Ros Sotssecretari

· Crescencio Navarro Pérez Tesorero

· Vicente Bosch Beferull Bibliotecari

· Vicente Gomar Escrivá Vocal 1r

· Mª Dolores Bermell Bartual Vocal 2n

· Amparo Andrés Martí Vocal 3r

· Melania Vázquez Pérez Vocal 4t

· José Boix Segarra Vocal 5é

· Florència Martin Mediavilla Vocal 6é

Deixa el teu comentari