Catarroja consciència en matèria de reciclatge amb la senyalització dels punts més conflictius

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Medi Ambient, contínua treballant en conscienciació per a optimitzar les practiques en matèria de reciclatge en el municipi. L’última acció que s’ha realitzat en aquest sentit és la senyalització dels punts més conflictius en matèria de males pràctiques de reciclatge amb un tótem, en el qual s’indica tots els recursos que la ciutadania té al seu abast per a realitzar un correcte ús del servei de recollida de residus.


“Des de l’Ajuntament apostem per les campanyes de sensibilització i conscienciació en matèria de reciclatge, ja que considerem que reforçar conductes des de l’aprenentatge és el millor camí. A més amb aquesta senyalització dels punts més conflictius aconseguim d’una banda, frenar aquestes conductes negatives, mentre que informem de tots els recursos que la ciutadania té al seu abast”, explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient


La recollida de cartó en els comerços, l’horari del Ecoparc situat en el polígon o dels dos ecoparc mòbils, són algunes de les informacions que estan presents en el tòtem situat al costat d’aquestes zones més conflictives. Es tracta d’un dispositiu mòbil que s’anirà traslladant als diferents punts detectats com a problemàtics en el municipi i que aniran acompanyats d’informació addicional oferida per personal municipal.

Deixa el teu comentari