Sueca ofereix el curs de monitor/a de temps lliure educatiu infantil i juvenil

Les inscripcions estaran obertes del 14 al 20 de juny al Departament d’Informació i Atenció Ciutadana (DIAC) del consistori

Sueca, 07/06/2018.L’Ajuntament de Sueca posa en marxa, un any més, a través de la Regidoria de Joventut una nova edició del curs de monitor/a de temps lliure educatiu infantil i juvenil dirigit als joves de la localitat.

La inscripció estarà oberta a totes aquelles persones que ho desitgen, això no obstant, serà requisit indispensable que els candidats tinguen els 16 anys complits abans de l’inici del curs.

Les inscripcions estaran obertes del 14 al 20 de juny al Departament d’Informació i Atenció Ciutadana (DIAC) del consistori. La sol·licitud es farà a través d’una instància que haurà d’anar acompanyada del Document Nacional d’Identitat (DNI). La instància d’inscripció es podrà recollir al consistori de 08:00 a 14:00 hores i al Casal Jove de Sueca, de 18:00 a 21:00 hores. El preu és de 73,26 €, i enguany, com en l’anterior edició, el calendari serà intensiu, de manera que les sessions es realitzaran pràcticament en un mes, del 2 al 30 de juliol, de dilluns a divendres, al Casal Jove de Sueca. El calendari de sessions s’interromprà només els dies 13 i 23 de juliol, que no hi haurà curs. Tots els dies hi haurà sessió pels matins, de 9:00 a 14:00, i també hi haurà sessió per les vesprades, de 15:00 a 20:00 hores, els dies 4, 5, 12, 16, 17, 18 i 30 de juliol. Hi haurà també una eixida a un alberg que s’ha programat per als dies 25 i 26 del mateix mes.

El regidor de Joventut, Xavier Masó, ha explicat que la iniciativa s’emmarca en la línia de treball de la Regidoria, que aposta per programar una completa oferta formativa per als joves de la localitat, atenent sobretot a aquells cursos més demandats i que susciten un major interés, pel seu desenvolupament competencial i per afavorir la seua ocupabilitat.

El curs, reconegut i homologat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), tindrà una duració de 310 hores i contindrà els mòduls formatius següents: Activitats d’educació en el Temps Lliure (60 hores), processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil (30 hores), tècniques i recursos d’animació en activitat de temps lliure (60 hores) i un darrer mòdul de pràctiques professionals no laborals de dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (160 hores).

Este curs capacita per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut, amb l’ús de tècniques específiques d’animació grupal i incidint en l’educació en valors, tot en el marc de la programació general d’una organització.

Deixa el teu comentari