Celebrada una reunió amb el veïnat del casc antic dePicassent per parlar sobre la Festa de Nadal

La Festa de Nadal, que enguany arriba a la seua tercera edició, incorpora en el seu traçat urbà el carrer Canonge, el carrer Ferrer i la plaça Abadia. 

Amb motiu de la proximitat del Nadal, s’ha celebrat, al saló de plenaris de l’Ajuntament, una reunió amb el veïnat del casc antic del municipi, amb motiu de la propera celebració de la Festa de Nadal que tindrà lloc en esta zona del municipi els dies 13, 14 i 15 de desembre, i en la qual han estat presents l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora de Comerç i Mercat, Mónica Olguin, i el tècnic municipal de l’àrea, Miquel Aguilar. 

En la mateixa, es varen donar a conéixer les principals activitats que es portaran a terme durant estos dies a la zona, així com també, es va fer una crida per a la decoració dels balcons de les cases, amb llaçades i adorns amb l’objectiu d’engalanar el recorregut d’este traçat del casc antic. 

Al finalitzar, es va establir un torn de preguntes perquè el veïnat poguera aclarir els seus dubtes, així com aportar els seus suggeriments per a esta Festa, que enguany arriba a la seua tercera edició.

Deixa el teu comentari